Fox Sports & Clothing FLEXAIR DELTA LS

Tricou de ciclism bărbați (7611016995)

Descriere

Fox Sports & Clothing FLEXAIR DELTA LS

Model de ciclism Fox FLEXAIR DELTA LS, din cea mai înaltă serie a tricourilor performance, confecționat cel mai ușor și cel mai respirabil material Fox Flexair. Dispune de croială dreaptă, cu spate prelungit și de mâneci perforate. Materialul Flexair Polartec Delta crește respirabilitatea, reduce frecarea și evacuează excesul de căldură.

  • mâneci din material special
  • rezistent la rupere
  • guler pe gât cu croială specială pentru confort sporit

Specificaţii

Cod producător 22839-456
Material 51% poliester, 45% Tencel, 4% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

384,99 Lei(14%) 329,99 Lei

Fox Sports & ClothingDEFEND DELTA LS

439,99 Lei(17%) 364,99 Lei

CastelliCLIMBER'S 2.0

454,99 Lei

CastelliFONDO

549,99 Lei(33%) 364,99 Lei

MalojaPLANSM. 1/2

Fox Sports & Clothing FLEXAIR DELTA LS

Preţ: 384,99 Lei