MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Fox DIRTPAW JR

Mănuși de ciclism copii (7653000103)

Descriere

Fox DIRTPAW JR

Modelul foarte îndrăgit FOX DIRTPAW JR, are un design îmbunătățit, cu foarte multe modificări printre care se numără: părți laterale ale degetelor respirabile și elastice, construcție elastică nou din poliester ușor, palmă ușor capitonată din material Clarino, elemente de protecție de cauciuc la încheieturi și un logo FOX din cauciuc. Tehnologia touch screen permite controlul ecranului tactil. Partea exterioară (inferioară) a degetelor este imprimată cu silicon pentru aderență mai bună.
  • permite manipularea ecranului tactil
  • părțile laterale ale degetelor sunt din material respirabil
  • construcție ușoară din poliester elastic

Specificaţii

Numărul articolului 7653000103
Cod producător 23959-001
Material 39 % poliamidă, 22 % poliuretan, 15 % neopren, 12 % PVC (polyvinyl chloride), 12 % poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative