MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Fox DEFEND KEVLAR PANT

Pantaloni ciclism pentru bărbați (7631002246)

Mărime: 36
36
Ultimele produse din stoc

834,99 Lei cu TVA

Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Fox DEFEND KEVLAR PANT

Pantalonii Fox DEFEND KEVLAR® PANT combină o acoperire maximă cu o mobilitate inegalabilă. Acești pantaloni pentru biciclete sunt confecționați din fibre Kevlar® pentru a rezista la cele mai dificile condiții. Datorită construcției elastice, cu craci conici, pantalonii sunt foarte confortabili.

  • fibra Kevlar® are o rezistență foarte mare la uzură, zgârâieturi
  • buzunare cu fermoar
  • partea din față și din spate sunt perforate cu laser pentru o ventilație excelentă
  • suprafață rezistentă la apă

Specificaţii

Numărul articolului 7631002246
Cod producător 22852-551
Material 93 % poliester, 7 % elastan
Material 1 genunchi, partea din spate: 75 % nailon, 10 % elastan, 9 % Kevlar®, 6 % poly stretch Kevlar®

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

899,99 Lei(38%) 554,99 Lei

MalojaPUSHBIKERSM

1 549,00 Lei(29%) 1 099,00 Lei

MalojaPIRMINM

129,99 Lei(42%) 74,99 Lei

ArcoreARMAND

714,99 Lei(34%) 464,99 Lei

SportfulRYTHMO PANT

664,99 Lei(36%) 424,99 Lei

SportfulSQUADRA WS PANT