Fitforce TEREX

Sistem de antrenament (6719009746)

Descriere

Fitforce TEREX

Sistem de antrenament Fitforce TEREX care se atârnă. Un ajutor multifuncțional de antrenament adecvat pentru exerciții fizice, folosind gravitația și greutatea corpului. Dezvoltă forța musculară, echilibrul, flexibilitatea și activează sistemul profund de stabilizare.

  • mânere ergonomice cu caneluri pentru evacuarea transpirației
  • catarame ajustabile și blocabile pentru reglarea lungimii curelelor
  • accesorii pentru ancorare sigură la domiciliu, în sală sau în teren
  • pachetul include curele, carabină de suspensie, suspensie pe ușă, extensie și husă de transport
  • lungimea maximă a curelelor este indicată în specificații

Specificaţii

Cod producător TEREX-U8A
Material curele - poliester, mânere - polipropilenă + cauciuc, catarame, carabină - metal, suspensie de ușă - metal, neopren, poliester, husă - poliester
Lungime 260 cm
Greutate 950 g
Greutatea admisă 150 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.