Fitforce RINGGRIP H

Roată exerciții (6719009807)

Descriere

Fitforce RINGGRIP H

Roată pentru exerciții Fitforce RINGGRIP H, care întărește eficient degetele și poate fi folosit pentru antrenament, dar și ca dispozitiv de reabilitare, relaxare și anti-stres. Economisește spațiul după depozitare și intră în orice buzunar. Îl poți folosi cănd ai puțin timp liber, indiferent de locație.
  • întărirea palmei, a degetelor și a antebrațului
  • dispozitiv de reabilitare și antrenament
  • ajutor anti-stres, pe care îl poți avea cu tine oriunde și oricând
  • niveluri diferite de sarcină Hard, Medium, Soft

Specificaţii

Numărul articolului 6719009807
Cod producător RINGGRIP_H_U20A
Material silicon
Culoare orange
Sarcina maximă 60LB - 27 kg
Greutate 97 g
Diametru 8.5 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.