Fitforce ADBP 10 kg

Greutate pentru o mână (6731037033)

Descriere

Fitforce ADBP 10 kg

Greutate pentru o mână FITFORCE ADPB 10 kg, cu discuri de ciment a câror suprafață este din plastic și piulițe de siguranță tratate cu crom. Mâner arbore cu tratament anti-alunecare.
  • setul conține: 2x disc 2,5 kg, 4x disc 1,25 kg, bară de încărcare cu lungime 35 cm și diametru 30 mm, 2x piuliță de blocare
  • posibilitate de încărcare: 2,5/5/7,5/10 kg + bară de încărcare cu piulițe (0,74 kg)

Specificaţii

Numărul articolului 6731037033
Cod producător ADBP10KG
Material metal, ciment, PVC
Greutate 10 kg
Diametru 3 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.