Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
12x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Fischer

Fischer XC CONTROL MY STYLE

Clăpari combi de ski fond damă Cod: 8242004352
Vândut
Descriere
Model sport popular pentru femei Fischer XC CONTROL MY STYLE, perfect pentru stil clasic. Datorită căptușelii cu zona articulației mobilă și ...
Descriere

Fischer XC CONTROL MY STYLE

Model sport popular pentru femei Fischer XC CONTROL MY STYLE, perfect pentru stil clasic. Datorită căptușelii cu zona articulației mobilă și curelei ajustabile, se pot folosi și pentru stilul de patinaj ocazional. În plus, sunt dotați cu membrană respirabilă TRIPLE-F, care este rezistentă la apă și cu capitonare interioară Comfort Guard care va avea grijă de confortul termic. În zona gleznei și a călcâiului este poziționat materialul inteligent THERMO FIT care după o scurtă utilizare se adaptează complet formei piciorului și, în plus, dispune de proprietăți excelente de izolare termică. XC CONTROL MY STYLE sunt clăpari universali și confortabili de damă, concepuți pentru schi fond.
  • stabilitate crescută
  • mișcare liberă
  • respirabili și călduroși
  • Fischer Fresh - interior antibacterian

Specificaţii

Stil adecvat
combi
Abilități schior
sportivă
Compatibilitate
Turnamic / NNN
Tehnologie
Ancle Support Cuff ASC3; Injected Exterior Heel Cup; Thermo Fit; Easy Entry Loops; Gaiter Ring; Velcro Strap; Triple-F Membrane; Lace Cover; Fischer Fresh; Comfort Guard
Greutate
485 g
Cod produs
8242004352
Codul furnizorului
S28218
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 12
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Fischer