Fischer XC CONTROL MY STYLE

Clăpari combi de ski fond damă (8242004352)

Descriere

Fischer XC CONTROL MY STYLE

Model sport popular pentru femei Fischer XC CONTROL MY STYLE, perfect pentru stil clasic. Datorită căptușelii cu zona articulației mobilă și curelei ajustabile, se pot folosi și pentru stilul de patinaj ocazional. În plus, sunt dotați cu membrană respirabilă TRIPLE-F, care este rezistentă la apă și cu capitonare interioară Comfort Guard care va avea grijă de confortul termic. În zona gleznei și a călcâiului este poziționat materialul inteligent THERMO FIT care după o scurtă utilizare se adaptează complet formei piciorului și, în plus, dispune de proprietăți excelente de izolare termică. XC CONTROL MY STYLE sunt clăpari universali și confortabili de damă, concepuți pentru schi fond.
  • stabilitate crescută
  • mișcare liberă
  • respirabili și călduroși
  • Fischer Fresh - interior antibacterian

Specificaţii

Cod producător S28218
Stil adecvat combi
Abilități schior sportivă
Compatibilitate Turnamic / NNN
Tehnologie Ancle Support Cuff ASC3; Injected Exterior Heel Cup; Thermo Fit; Easy Entry Loops; Gaiter Ring; Velcro Strap; Triple-F Membrane; Lace Cover; Fischer Fresh; Comfort Guard
Greutate 485 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

794,99 Lei(27%) 579,99 Lei

FischerLS COMBI + TOUR STEP IN IFP

209,99 Lei(14%) 179,99 Lei

LekiLAHTI 2.0

89,99 Lei(22%) de la 69,99 Lei

OdloPOLYKNIT WARM HAT

109,99 Lei(18%) 89,99 Lei

EtapeCOVER WS+

Produse alternative

749,99 Lei(32%) 509,99 Lei

SalomonR/PROLINK

724,99 Lei

AlpinaN COMBI

579,99 Lei(15%) 489,99 Lei

FischerXC CONTROL

884,99 Lei(24%) 669,99 Lei

SalomonPRO COMBI PROLINK