Fischer XC COMFORT PRO MY STYLE

Clăpari combi de ski fond damă (S28417)

Nu este în stoc

489,99 Lei cu TVA

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Fischer

Produse alternative

579,99 Lei(9%) 524,99 Lei

FischerXC CONTROL MY STYLE

579,99 Lei(15%) 489,99 Lei

FischerXC CONTROL

749,99 Lei(32%) 509,99 Lei

SalomonR/PROLINK

724,99 Lei

AlpinaN COMBI

829,99 Lei(21%) 649,99 Lei

RossignolX-6 COMBI-XC

Descriere

Fischer XC COMFORT PRO MY STYLE

Model confortabil și tradițional de clăpari pentru schi de fond Fischer XC COMFORT PRO MY STYLE. Garantează confort maxim la purtare. Mai nou, sunt dotați cu guler mai înalt și curea velcro, pentru fixare individuală, care ajută la fixarea mai bună a piciorului și facilitează manevrabilitatea schiurilor. Clăparii XC COMFORT PRO MY STYLE sunt alegerea ideală pentru schioare mai exigente de agrement, mai mult de atât sunt moi și oferă protecție excelentă împotriva condițiilor cu vreme nefavorabilă. Sunt dotați cu membrană respirabilă TRIPLE-F, care este rezistentă la apă și cu capitonare interioară Comfort Guard care va avea grijă de confortul termic. În zona gleznei și a călcâiului este poziționat materialul inteligent THERMO FIT care după o scurtă utilizare se adaptează complet formei piciorului și, în plus, dispune de proprietăți excelente de izolare termică.
  • confortabili și respirabili
  • stabilitate crescută

Specificaţii

Cod producător S28417
Stil adecvat combi
Abilități schior sportive
Compatibilitate Turnamic / NNN
Tehnologie Injected Exterior Heel Cup; Fischer Speed Lock; Thermo Fit; Easy Entry Loops; Velcro Strap; Triple-F Membrane; Lace Cover; Fischer Fresh; Comfort Guard
Greutate 427 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

794,99 Lei(27%) 579,99 Lei

FischerLS COMBI + TOUR STEP IN IFP

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

ArcoreUCP APEX W

159,99 Lei

CraftTOURING