Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
5x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Fischer

Fischer JR COMBI

Clăpari combi de ski fond juniori Cod: 8243001421
Vândut
Descriere
Clăpari de calitate pentru juniori Fischer JR COMBI, proiectați după modelele combi pentru adulți și adaptați piciorușelor copiilor. JR ...
Descriere

Fischer JR COMBI

Clăpari de calitate pentru juniori Fischer JR COMBI, proiectați după modelele combi pentru adulți și adaptați piciorușelor copiilor. JR COMBI dispun de manșetă cu curea pentru ajustare, prevăzută cu velcro și de zona gleznei mobilă. Talpa este moale. Model original, adecvat pentru ambele tehnici de ski de fond. Este dotat cu membrană respirabilă TRIPLE-F rezistentă la apă și cu capitonare în interior Comfort Guard care crește confortul termic. În zona gleznei și a călcâiului este poziționat materialul inteligent THERMO FIT care după o scurtă utilizare se adaptează complet formei piciorului și, în plus, dispune de proprietăți excelente de izolare termică. Sistemul de fixare super rapid și ușor FISCHER SPEED LOCK este un plus.
  • mișcare ușoară în timpul schiatului în stil clasic
  • sprijin în timpul schiatului
  • respirabilitate, mediu uscat și căldură

Specificaţii

Stil adecvat
combi
Abilități schior
sportivă
Compatibilitate
Turnamic / NNN
Tehnologie
Ancle Support Cuff ASC3; Injected Exterior Heel Cup; Fischer Speed Lock; Thermo Fit; Easy Entry Loops; Gaiter Ring; Velcro Strap; Triple-F Membrane; Lace Cover; Fischer Fresh; Comfort Guard
Greutate
495 g
Cod produs
8243001421
Codul furnizorului
S40418
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 5
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Fischer
S-ar putea să îți placă