Fischer JR COMBI

Clăpari combi de ski fond juniori (8243001421)

Descriere

Fischer JR COMBI

Clăpari de calitate pentru juniori Fischer JR COMBI, proiectați după modelele combi pentru adulți și adaptați piciorușelor copiilor. JR COMBI dispun de manșetă cu curea pentru ajustare, prevăzută cu velcro și de zona gleznei mobilă. Talpa este moale. Model original, adecvat pentru ambele tehnici de ski de fond. Este dotat cu membrană respirabilă TRIPLE-F rezistentă la apă și cu capitonare în interior Comfort Guard care crește confortul termic. În zona gleznei și a călcâiului este poziționat materialul inteligent THERMO FIT care după o scurtă utilizare se adaptează complet formei piciorului și, în plus, dispune de proprietăți excelente de izolare termică. Sistemul de fixare super rapid și ușor FISCHER SPEED LOCK este un plus.
  • mișcare ușoară în timpul schiatului în stil clasic
  • sprijin în timpul schiatului
  • respirabilitate, mediu uscat și căldură

Specificaţii

Cod producător S40418
Stil adecvat combi
Abilități schior sportivă
Compatibilitate Turnamic / NNN
Tehnologie Ancle Support Cuff ASC3; Injected Exterior Heel Cup; Fischer Speed Lock; Thermo Fit; Easy Entry Loops; Gaiter Ring; Velcro Strap; Triple-F Membrane; Lace Cover; Fischer Fresh; Comfort Guard
Greutate 495 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

539,99 Lei(33%) 359,99 Lei

RossignolZYMAX COMBI JR

69,99 Lei

ArcoreELISE

Produse alternative

424,99 Lei(15%) 359,99 Lei

SalomonR/COMBI PLK JR

569,99 Lei(29%) 399,99 Lei

FischerJR COMBI

579,99 Lei(21%) 454,99 Lei

AlpinaN COMBI JR

414,99 Lei(16%) 344,99 Lei

SalomonR/COMBI PROLINK JR