Finmark ȘAPCĂ DE VARĂ

Șapcă sport de vară (1413201420)

Mărime: UNI
UNI
În stoc - Informații despre livrare

54,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Finmark ȘAPCĂ DE VARĂ

Șapcă sport populară Finmark, confecționată din material de calitate, dotată cu panouri din material tip plasă care garantează o respirabilitatea adecvată. Este o șapcă originală dotată cu o curea ajustabilă la spate pentru reglarea mărimii și confort maxim.
  • curea reglabilă la spate
  • cozoroc ușor curbat
  • material de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 1413201420
Cod producător FNKC939
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

59,99 Lei

RuntoREACH

47,99 Lei

JunsdJS221A

134,99 Lei(25%) de la 99,99 Lei

adidasOWN THE RUN SHO

229,99 Lei(13%) 199,99 Lei

NikeREVOLUTION 4