Etape VANESSA

Bluză de femei (1811000108)

Descriere

Etape VANESSA

Bluza pentru bărbați Etape VANESSA este confecționată dintr-un material SoftCare cald și foarte plăcut, care este potrivit pentru aproape orice activitate sportivă. Ține de cald și îndepărtează foarte eficient transpirația de pe corp. Materialul este ușor de întreținut și nu formează scame. Se recomandă purtarea la temperaturi cuprinse între 5° și +15° C.

  • material elastic SuperDryntex cu izolație termică
  • fermoar de 30 cm în partea din față
  • elemente reflectorizante pentru siguranță

Specificaţii

Cod producător 1922621
Material 100 % poliester
Căptușeală nu
Izolație termică da
Membrană nu
Tehnologie SoftCare
Greutate 330 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

234,99 Lei

EtapeLISSA

234,99 Lei

EtapeSIERRA

344,99 Lei(26%) 254,99 Lei

ProgressCALORE LADY

334,99 Lei

ProgressTISPA

219,99 Lei(25%) 164,99 Lei

KlimatexPATY