Etape SIERRA

Bluză de femei (1811000106)

Descriere

Etape SIERRA

Bluza hibridă pentru femei Etape CRUX ține cald indiferent de vreme. Pentru zona pieptului și a spatelui, se folosește un material modern din fibre goale Nanoloft cu proprietăți termoizolante excepționale chiar și la umiditate crescută, în cazul activității fizice intense. Mânecile și panourile laterale sunt confecționate din material SuperDryntex cu izolație, datorită căruia bluza rămâne aerisită. Se recomandă purtarea la temperaturi cuprinse între - 5° și +10° C.
  • NanoLoft cu izolație termică față și spate
  • material elastic SuperDryntex cu izolație termică
  • fermoar frontal lung
  • 2 buzunare frontale cu fermoar
  • elemente reflectorizante pentru siguranță sporită

Specificaţii

Numărul articolului 1811000106
Cod producător 1928012
Material 90 % poliester, 10 % elastan
Căptușeală nu
Izolație termică da
Membrană nu
Buzunare la exterior 2 buzunare frontale cu fermoar
Tehnologie NanoLoft
Greutate 390 g
Tehnologie Super Dryntex

Tehnologii utilizate

Super Dryntex

SuperDrytex – material funcțional elastic din fibre de poliester, care evacuează transpirația de la piele și se usucă foarte rapid. Datorită tratamentului antibacterian și rezistenței la pete este ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

344,99 Lei(26%) 254,99 Lei

ProgressCALORE LADY

359,99 Lei

2117BLIXBO

249,99 Lei(26%) 184,99 Lei

HeadMAURA

304,99 Lei(22%) 234,99 Lei

HeadPIAF

179,99 Lei(50%) 89,99 Lei

ArcoreEVELYN