Etape SCAMP

Cască de ski copii (8742008520)

Descriere

Etape SCAMP

Cască de schi pentru copii Etape SCAMP, concepută cu ajutorul tehnologiei moderne In Mold. Ventilația este asigurată de 8 orificii de ventilație. Model original, prevăzut cu protecții moi de urechii și de buclă în partea din spate care permite prinderea ochealrilor de schi. NI MOLD - tehnologie modernă de fabricație a căștilor de snowborading și schiat. Scheletul superior cu ajutorul tehnologiei speciale a fost presat la o temperatură înaltă direct pe carcasa de polistiren. Model original cu greutate redusă și aspect de lux. QFS (Quick Fit System) - sistem de fixare, care permite o ajustare fluentă a mărimii căștii în funcție de circumferința capului, asigurând astfel o așezare sigură și confortabilă pe cap. Confortul maxim este oferit de mecanismul foarte precis, prevăzut cu rotiță anatomică. PROTECȚII MOI DE URECHI - toate modelele de căști Etape dispun de protecții de urechi din material moale, care este conectat direct cu carcasa căștii. Protecția capului nu este nicidecum scăzută și confortul la purtare este foarte sporit.
  • greutatea de doar 325 gprotecții pentru urechi care se pot detașa
  • sistem de fixare OFS

Specificaţii

Numărul articolului 8742008520
Cod producător 1810338
Construcţie IN-MOLD
Inserție interioară da
Husă de protecție și transport nu
Mărime ajustabilă da
Normă EN 1077
Greutate 325 g
Tehnologie In Mold, QFS

Tehnologii utilizate

In Mold

In Mold – tehnologie modernă de producție a căștilor de snowboard și schi. La fabricare, datorită tehnologiei speciale, construcția exterioară este la o temperatură ridicată aplicată prin presiune ...

QFS

QFS (Quick Fit System) – sistem de fixare, care permite o ajustare perfectă a căștii, asigurând astfel o fixare sigură și confortabilă pe cap. Confortul maxim este atins prin utilizarea unui ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

174,99 Lei(17%) de la 144,99 Lei

BolleROCKET

149,99 Lei

ArcoreKOAN JR

64,99 Lei(7%) 59,99 Lei

BlizzardRACE JR

Produse alternative

414,99 Lei(30%) 289,99 Lei

Alpina SportsGRAP 2.0 JR

489,99 Lei(7%) 454,99 Lei

SmithZOOM JR

469,99 Lei

BolleB-LIEVE

249,99 Lei(12%) 219,99 Lei

SalomonGROM BLUE / RED

149,99 Lei

ArcoreNANO

139,99 Lei

ReaperFREY