Etape FURRY WS

Pantaloni softshell copii (1284000857)

Descriere

Etape FURRY WS

Pantaloni de schi fond pentru bărbați Etape FURRY WS cu croială lejeră confortabilă și talie elastică, dotată cu șnur pentru ajustare. Este potrivit pentru toate activitățile copiilor în aer liber toamna sau iarna. Se recomandă purtarea la temperaturi cuprinse între - 10 °C până +10 °C.
  • material SoftShell cu membrană și izolație termică
  • material ThermoFit cu izolație termică (partea din spate)
  • croială confortabilă și lejeră
  • talie elastică cu șnur pentru ajustare
  • elemente reflectorizante pentru siguranță sporită

Specificaţii

Cod producător 1909310
Material 90 % poliester, 5 % elastan; 5 % poliuretan
Căptușeală nu
Izolație termică da
Membrană da
Greutate 248 g
Tehnologie Soft Shell, THERMO FIT

Tehnologii utilizate

Soft Shell

Soft Shell – material elastic funcțional, rezistent la apă și vânt, cu proprietăți excelente de izolare termică și respirabilitate. Datorită construcție cu trei straturi oferă confort și protecție ...

THERMO FIT

ThermoFit este un material elastic cu proprietăți excelente de izolare termică. Datorită structurii fine și conținutului ridicat de elastan, se adaptează perfect formei corpului. Se caracterizează ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

HeadZAVID

154,99 Lei

LewroNUKA

99,99 Lei

LewroALINA

89,99 Lei

LewroCARNO

124,99 Lei

LewroDAYK

144,99 Lei(13%) 124,99 Lei

LewroDALEX