MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Etape BONO DRES BOY

Bluză juniori cu mâneci lungi (1812000012)

Descriere

Etape BONO DRES BOY

Bluză sport pentru copii Etape BONO, adecvată pentru diferite activități sportive. Bluza este confecționată din material elastic SuperDrynte cu căptușeală. Se recomandă purtarea la temperaturi cuprinse între 10° și 15° C.

  • material elastic SuperDryntex
  • izolată termic
  • fermoar frontal lung
  • 2 buzunare frontale cu fermoar
  • elemente reflectorizante pentru siguranță

Specificaţii

Numărul articolului 1812000012
Cod producător 1821734
Material 90% poliester, 10% elastan
Buzunare la exterior 2x frontale cu fermoar
Tehnologie Super Dryntex

Tehnologii utilizate

Super Dryntex

SuperDrytex – material funcțional elastic din fibre de poliester, care evacuează transpirația de la piele și se usucă foarte rapid. Datorită tratamentului antibacterian și rezistenței la pete este ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

84,99 Lei

EtapeRIO

69,99 Lei(21%) de la 54,99 Lei

ArcoreMABEL

204,99 Lei(21%) 159,99 Lei

NorthwaveORIGIN JR

144,99 Lei(34%) 94,99 Lei

CraftBIKE XT JR

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

KlimatexJOPPE