MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Ergon GRIPY GP2

Atașabile ciclism (7499146493)

Mărime: L
L
În stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

234,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Ergon GRIPY GP2

Doi în unu, manșoane și atașabile. Unul din modelele cele mai vândute din colecția de manșoane Ergon. Ideal pentru cicloturism și MTB. Potrivite pentru biciclete de cross, de oraș și de munte. Construcția sa previne presiune pe nervul ulnar care trece prin palmă și protejează mâinile de amorțeală. Vor asigura, de asemenea, că mâinile tale sunt pe ghidon sprijinite la un unghi optim. Doar slăbiți șurubul de pe mâner și poziționați după necesitate. Datorită manșonul de aluminiu oferă o instalare foarte simplă și o prindere perfectă. Nu alunecă ca și manșoanele clasice. Atașabile integrate care oferă aderență excelentă datorită texturii antiderapante și a ergonomiei optime. Atașabilele se reglează independent față de manșoane.

Specificaţii

Numărul articolului 7499146493
Cod producător 4241002
Material cauciuc

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative