Ergon GA3

Mânere MTB (42410088)

Descriere

Ergon GA3

Mânere confortabile MTB Ergon GA3 cu aripă ergonomică. Forma elaborată amortizează șocurile și textura asigură o aderență excelentă. Materialul stabil și moale UV al gripului și ergonomia reduc presiunea asupra mâinii sau coloanei vertebrale. Pentru că dispun de greutate redusă sunt adecvate și pentru ghidon de carbon. Terminațiile sunt interschimbabile.
  • formă ergonomică
  • material stabil UV
  • produs în Germania, exclusiv pentru Ergon
  • posibilitate de utilizare și pentru ghidon de carbon
  • terminații interschimbabile

Specificaţii

Cod producător 42410088
Material GravityControl Rubber, aluminiu
Greutate 115 g
Diametru 3 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 24,99 Lei

OneFORT 7.0

49,99 Lei

LezynePOWER