ELJET CRUISER PREMIUM

Trotinetă electrică (7499147558)

Produse alternative

1 849,00 Lei

ELJETTRACK T2

Descriere

ELJET CRUISER PREMIUM

Trotineta electrică ELJET CRUISER PREMIUM impresionează chiar de la prima vedere. Se poate folosi și pe un teren dificil, de aceea o poți lua în oraș sau în natură. Bateria are o rezistență excelentă, ca să poți planifica excursii lungi cu ea. Caracteristicile sale esențiale sunt: viteză mare, amortizare pe un teren neuniform, este compactă și ușor de transportat. De exemplu compactitatea sa, care este asigurată de mai multe sisteme excelente care permit plierea și desfacerea ei ușoară. De asemenea, poți regla telescopic înălțimea trotinetei, în funcție caracteristicile călătorului. Trotineta are un ecran clar unde îți poți vedea viteza, kilometrajul, starea bateriei sau nivelul de viteză actualmente folosit. Câteva butoane de control sunt amplasate în apropierea ecranului: pornit / oprit, sonerie, lumină, control afișaj, buton nivel de viteză.

  • ecran LED clar
  • amortizare pe spate a șocurilor
  • placă largă
  • tratament antiderapant
  • lumină frontală puternică
  • pliere ușoară și rapidă
  • dimensiuni compacte
  • distanță de până la 30 km

Specificaţii

Numărul articolului 7499147558
Cod producător 7499147558
Material aliaj de aluminiu
Timp de încărcare 3-5 h
Motor 350W
Viteză 35 km
Capacitate baterie 8,8 Ah/36V
Diametru roți 8
Greutate 11 kg
Lățime 54 cm
Lungime 118 cm
Înălțime 115 cm
Greutatea admisă 120 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.