Elan DELIGHT BLACK EDITION PS + ELW9

Skiuri coborâre damă (8114000577)

Descriere

Elan DELIGHT BLACK EDITION PS + ELW9

Eleganță de lux și performanță stilată pe pârtie - așa sunt aceste schiuri originale de coborâre Elan DELIGHT BLACK EDITION PS + ELW9. Construcția armată cu carbon pentru performanță maximă și designul futurist, decorat cu pietre de la compania Swarovski® sunt garanția virajelor elegante care vor atrage atenția pe pârtie.

Specificaţii

Numărul articolului 8114000577
Cod producător AC3EKF18
Abilități schior avansat / expert
Viteză medie
Construcţie Early Rise Rocker
Nucleu nucleu din lemn TubeLite
Radius (lungime) 146 cm (10,6 m), 152 cm (11,7 m), 158 cm (12,8 m), 164 cm (14,4 m)
Legături ELW 9.0 SHIFT
Placă sub legături Power Shift
Lungime recomandată 5 până la 15 cm sub înălțimea schiorului
Teren amenajat / variabil
Sidecut 125 / 78 / 107 mm
Tehnologie RST, NUCLEU DE LEMN TUBELITE, EARLY RISE ROCKER, SLIMSHAPE, STRATURI DE CARBON

Tehnologii utilizate

RST

Tehnologie profesionistă a părților laterale. Pereți laterali verticali pentru aderență maximă a marginilor de-a lungul întregii lungimi a schiurilor și transferul direct de energie pe margine la ...

NUCLEU DE LEMN TUBELITE

Construcția nucleului din lemn TubeLite utilizează două tuburi de carbon extrem de ușoare, care sunt încorporate în nucleul laminat din lemn. Aceste tuburi tubulare cu un diametru de 5 mm se execută ...

EARLY RISE ROCKER

Profilul Rocker Early Rise permite schiurilor Elan realizarea facilă a arcurilor, fără efort, datorită profilului ușor rocker de pe vârf și terminație. Schiurile cu acest profil dispun de greutate ...

SLIMSHAPE

Tehnologia SlimShape reduce semnificativ greutatea și asigură că schiurile Elan dotate cu această tehnologie sunt cele mai ușoare din lume. Datorită formei specifice a stratului superior, schiurile ...

STRATURI DE CARBON

Straturile de carbon garantează stabilitatea de torsiune și oferă o reflecție puternică celor care doresc schiuri dinamice și energice, adecvate pentru toate tipurile de pârtii.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Montaj legături

Dacă cumperi schiuri prin intermediul magazinului nostru online, vor fi trimise cu legăturile demontate. Legăturile vor fi puse separat în cutie ca în timpul transportului să nu se deterioreze.

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 349,00 Lei

RossignolPURE 80

234,99 Lei(29%) 164,99 Lei

KomperdellVIRTUOSO PINK

234,99 Lei(6%) 219,99 Lei

ReaperEPIC

219,99 Lei(18%) 179,99 Lei

ReaperEDGY