Dynastar INTENSE 10 + XPREESS W11

Skiuri coborâre damă (8114000597)

Descriere

Dynastar INTENSE 10 + XPREESS W11

Pentru performanțe înalte nu ai nevoie neapărat de schiuri, care se controlează greu. Schiurile Dynastar INTENSE 10 au fost concepute pentru schioare avansate. Combină tehnologii de lux cu construcție inovatoare, adaptată nevoilor femeii. Tehnologia Active Light Core și Powerdrive s-au unic și promit un flex natural, stabilitate unică, energie dinamică și stabilitate fără concurență pe muchie.

Specificaţii

Cod producător DRH01D7
Teren pârtie amenajată
Abilități schior avansat
Viteză medie
Construcţie SANDWICH, 100% FIBER, POWERDRIVE, TIP ROCKER
Nucleu LIGHT WOOD
Sidecut 160 cm (120 - 73 - 104 mm)
Radius (lungime) 12 m (160 cm)
Legături XPRESS
Tehnologie SANDWICH, TIP ROCKER, LIGHTNESS, 100 % FIBER, WOOD CORE, POWERDRIVE

Tehnologii utilizate

SANDWICH

Construcția sandwich folosește un nucleu lemnos în combinație cu fibră de sticlă și materiale metalice cu pereți laterali verticali de-a lungul schiului pentru precizie maximă, performanță, echilibru ...

TIP ROCKER

Tehnologia TIP ROCKER este destinată schiatului pe pârtii amenajate, care combină rockerul mediu din vârf cu înclinarea tradițională. Tehnologia face intrarea mai ușoară în viraje, ajută la absorbția ...

LIGHTNESS

În construcția schiurilor LIGHT, s-a aplicat experiența acumulată la producerea schiurilor de  alpinism pentru a reduce greutatea fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța.

100 % FIBER

Fibra de sticlă este foarte ușoară, ajută la optimizarea flexibilității schiului și  îmbunătățește stabilitatea și echilibrarea.

WOOD CORE

Construcție tradițională cu nucleu lemnos, care oferă excelent raport între energie, durată de viață și stabilitate.

POWERDRIVE

Tehnologia POWERDRIVE se bazează pe utilizarea a trei tipuri de material pe părțile laterale, care oferă flex natural, stabilitate și contact unic cu pârtia. Tehnologia POWERDRIVE este întotdeauna ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 449,00 Lei(17%) 1 199,00 Lei

AlpinaEVE 75 HEAT

344,99 Lei(10%) 309,99 Lei

LekiGIULIA S

634,99 Lei(22%) 489,99 Lei

BrikoAMBRA

289,99 Lei(3%) 279,99 Lei

ScottUNLIMITED II OTG

108,99 Lei

ArcoreRAY-180

Produse alternative