Donic MINI TABLE TENNIS SET

Set de tenis de masă - Donic (6441001200)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

49,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Donic MINI TABLE TENNIS SET

Set compact de tenis de masă Donic. Setul conține două palete, o minge, ventuză din cauciuc și un fileu. Destinat jucătorilor amatori. Un mod ideal de a juca oriunde.

Specificaţii

Cod producător K788435

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

139,99 Lei 174,99 Lei (20%)

DonicSENSATION 700

124,99 Lei 139,99 Lei (10%)

ButterflyBOLL GOLD

124,99 Lei 144,99 Lei (13%)

DonicWALDNER 600