Devold WOOL MESH WOMAN HALF ZIP NECK

Lenjerie intimă termo damă (1805000240)

În stoc - Informații despre livrare

349,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
424,99 Lei   Economisiți: 75,00 Lei (17 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Devold WOOL MESH WOMAN HALF ZIP NECK

Tricou termo de femei, prevăzut cu guler și fermoar Devold WOOL MESH WOMAN HALF ZIP NECK. Evacuează rapid și eficient transpirația de la corp și tot odată reține căldura și oferă respirabilitate excelentă. Proprietățile de uscare rapidă garantează că vei persista uscat și cald, inclusiv atunci când vei transpira foarte mult. Datorită fermoarului suficient de lung poți regla ventilația, astfel excesul de căldură va ieși afară iar gâtul va fi permanent protejat. Model original, conceput din material tip plasă care crește respirabilitatea, se usucă rapid și evacuează rapid transpirația de la corp, mai ales din zonele cheie. Gulerul și manșetele de la mâneci sunt concepute din material textil clasic care oferă confort termic și confort excelent la purtare.

  • fermoar în două direcții
  • partea din spate este prelungită
  • mâneci ușor mai lungi
  • respirabilitate crescută, uscare rapidă și evacuare eficientă a transpirației de la corp datorită materialului tip plasă
  • gulerul și terminațiile mânecilor sunt concepute din material textil clasic

Specificaţii

Numărul articolului 1805000240
Cod producător GO152243A175A
Material lână Merino 100%
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

539,99 Lei(36%) 344,99 Lei

IcebreakerTECH LS HALF ZIP

499,99 Lei(26%) 369,99 Lei

KARI TRAARETT

424,99 Lei(21%) 334,99 Lei

DevoldEXPEDITION WOMAN ZIP NECK

444,99 Lei(31%) 304,99 Lei

SensorMERINO EXTREME

464,99 Lei(30%) 324,99 Lei

SensorMERINO EXTREME

389,99 Lei(14%) 334,99 Lei

IcebreakerOASIS LEGGINGS

Devold WOOL MESH WOMAN HALF ZIP NECK

Preţ: 349,99 Lei