Devold RUNNING BEANIE W/REFLEX

Căciulă alergare (1832000019)

Descriere

Devold RUNNING BEANIE W/REFLEX

Căciulă de alergare Devold RUNNING BEANIE W/REFLEX. Este ușoară, confortabilă, concepută din lână Merino și adecvată pentru turism și antrenamente. Dispune de croială elastică și confortabilă. Circumferința capului este prevăzută cu material dublu, care este călduros și oferă protecție excelentă împotriva vântului. Zona cefei este prevăzută cu panou respirabil, realizat din material tip plasă. Inscripția reflectorizantă Devold de pe lateral crește vizibilitatea în condiții nocturne/cu vizibilitate scăzută.

  • panou respirabil din material tip plasă
  • material dublu în zona frunții și a cefei
  • moale la atingere, se adaptează individual capului tău
  • rezistență la mirosuri neplăcute
  • cusături plate
  • detalii reflectorizante - inscripție mare Devold partea stângă

Specificaţii

Numărul articolului 1832000019
Cod producător GO293901A211A
Material 69% lână Merino, 29% Lyocell, 2% poliamidă
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

399,99 Lei(41%) 234,99 Lei

SwixXCOUNTRY M

359,99 Lei(41%) de la 209,99 Lei

LoapLIVY

164,99 Lei(33%) 109,99 Lei

Hi-TecLADY NADER

89,99 Lei(27%) 64,99 Lei

KlimatexDIOGO

Produse alternative