Devold EXPEDITION MAN ZIP NECK

Tricou funcțional de bărbați (GO155240A950A)

Vândut

379,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
419,99 Lei   Economisiți: 40,00 Lei (9 %)

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Devold

Descriere

Devold EXPEDITION MAN ZIP NECK

Tricou funcțional de bărbați Devold EXPEDITION MAN ZIP NECK. Dispune de construcție dublă - stratul interior evacuează rapid excesul de transpirația în stratul exterior unde se evaporă. Stratul exterior este conceput în procentaj de 10% din poliamidă, care crește rezistența în timp. Ambele straturi izolează perfect. Două straturi mai subțiri sunt întotdeauna mai bune decât un singur strat gros. De aceea modelul Expedition este foarte popular. Nu doar că oferă confort termic excelent ci și libertate maximă de mișcare.

  • material respirabil - evacuare mai bună a transpirației de la suprafața corpului, ideal pentru condiții de iarnă extreme cu temperaturi de până la - 50 °C
  • două straturi - izolație termică crescută, evacuare excelentă a transpirație
  • cusăturile plate previn iritarea pielii
  • guler care încălzește gâtul
  • fermoar scurt - ventilație ușoară a excesului de transpirație
  • partea din spate prelungită

Specificaţii

Numărul articolului GO155240A950A
Cod producător GO155240A950A
Material 1 90% lână Merinos, 10% poliamidă
Material 2 lână Merino 100%
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.