Devold DUO ACTIVE WOMAN LONG JOHNS

Lenjerie funcțională damă (1817000083)

Descriere

Devold DUO ACTIVE WOMAN LONG JOHNS

Pantaloni de femei Devold DUO ACTIVE WOMAN LONG JOHNS. Are partea superioară concepută din lână Merino și partea inferioară realizată din fibre funcționale Thermo Cool Eco2, care evacuează rapid transpirația de la piele. Lâna Merino dispune de proprietăți izolatoare excelente, astfel vei persista cald, inclusiv în condiții cu ploaie sau atunci când transpiri. Combinație ideală - stratul interior evacuează transpirația de la corp în stratul exterior care izolează - rezultatul - confort termic constant.

  • material respirabil
  • unire unică a două materiale
  • doi în unu - primul strat răcorește, al doilea strat încălzește (termoreglează)
  • cusături plate
  • rezistență la mirosuri neplăcute
  • lâna Merino încălzește și atunci când este umedă

Specificaţii

Numărul articolului 1817000083
Cod producător GO239110A419A
Material 1 80% lână Merinos, 20% poliamidă
Material 2 100% Thermo Cool Eco2
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

419,99 Lei(9%) 379,99 Lei

DevoldWOOL MESH WOMAN HALF ZIP NECK

389,99 Lei(20%) 309,99 Lei

OdloSUW BOTTOM PANT

359,99 Lei(9%) 324,99 Lei

DevoldDUO ACTIVE WOMAN ZIP NECK

Devold DUO ACTIVE WOMAN LONG JOHNS

Preţ: 289,99 Lei