Devold ACTIVE KID LONG JOHNS

Lenjerie de corp copii (1818000014)

Descriere

Devold ACTIVE KID LONG JOHNS

Lenjerie de corp pentru copii Devold ACTIVE KID LONG JOHNS. Lenjerie de corp funcțională și modernă cu material în două straturi, cu proprietăți funcționale excelente. Două materiale sunt asamblate punctat, fiecare dintre ele are caracteristici diferite. Evacuează excelent transpirația de la corp și totodată oferă o izolație termică ideală. Lenjeria se poate spăla și usca în mașina de spălat cu program de uscare la temperatură joasă.
  • ideal pentru activitățile sportive de toamnă și iarnă (schi, ciclism), turism și alte activități pe vreme rece cu temperaturi de -20 gradeC până la +10 gradeC
  • asamblare unică a două materiale- sintetică ThermoCool (strat inferior) și lână Merinos naturală moale (strat superior)
  • două într-unul - primul strat îndepărtează transpirația, al doilea strat încălzește (reglează temperatura)

Specificaţii

Numărul articolului 1818000014
Cod producător GO233106A211A
Material 1 80% lână Merinos, 20% poliamidă
Material 2 100% ThermoCool
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

334,99 Lei(52%) 159,99 Lei

OdloWARM KIDS SHIRT L/S + PANTS

199,99 Lei(10%) de la 179,99 Lei

DevoldACTIVE KID SHIRT

344,99 Lei(55%) 154,99 Lei

OdloSET-SHIRT AND PANTS

209,99 Lei(50%) 104,99 Lei

KlimatexALFI SET 18 JNR

159,99 Lei(21%) 124,99 Lei

ProgressSS BAMBOO SET-B

159,99 Lei(21%) 124,99 Lei

ProgressSS BAMBOO SET-G