DC BARKSDALE

Încălțăminte casual bărbați (ADYS100472-WE9)

Produse alternative

554,99 Lei(26%) 409,99 Lei

NikeAIR MAX LTD 3 SHOE

459,99 Lei(23%) 349,99 Lei

DCCOURT GRAFFIK SE

459,99 Lei(23%) 349,99 Lei

DCCOURT GRAFFIK SE

459,99 Lei(23%) 349,99 Lei

DCCOURT GRAFFIK SQ

379,99 Lei

DCBARKSDALE

Descriere

DC BARKSDALE

Pantofi de mers pentru bărbați DC BARKSDALE oferă un design curat și clasic. Partea superioară a pantofului este din piele întoarsă în combinație cu nubuc și material textil. Limba și marginile sunt căptușite, iar branțul EVA oferă confort maxim. Talpa de cauciuc Cupsole oferă o aderență deosebită. Găsești logoul tipărit pe partea laterală a pantofului. 

  • construcție moale și confortabilă
  • limba și marginea din jurul gleznei sunt capitonate
  • talpă intermediară EVA pentru confort maximtalpă de cauciuc modelată Cupsole

Specificaţii

Numărul articolului ADYS100472-WE9
Cod producător ADYS100472-WE9
Față piele, material textil, nubuc
Talpă cauciuc, cupsole

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.