Dakine NETWORK 30L

Rucsac de bărbați (10002051)

Descriere

Dakine NETWORK 30L

Rucsac Dakine NETWORK 30L, realizat într-un design foarte practic cu un număr mare de buzunare. Acest model de dimensiune medie este ideal pentru excursii mai scurte sau la școală. Buzunarele frontale care se închid cu fermoar și compartimentul principal spațios cu compartiment interior capitonat pentru laptop sunt doar câteva din plusurile acestui model trendy din noua colecție a brandului Dakine. Model excelent, care va proteja spatele tău, destinat în special tuturor iubitorilor mărcii Dakine!
  • buzunare frontale cu fermoar pentru obiecte de mici dimensiuni.compartiment principal spațios
  • compartiment pentru laptop
  • un buzunar cu acces liber pe lateral
  • panou capitonat la spate
  • bretele de umăr capitonate
  • mâner pentru purtarea în mână
  • curea de pieptmaterial de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 10002051
Cod producător 10002051
Lățime 34 cm
Înălțime 53 cm
Adâncime 18 cm
Volum 30 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.