Dakine CONCOURSE 25L

Rucsac unisexRucsac unisex (3311215205)

Descriere

Dakine CONCOURSE 25L

Rucsac unisex Dakine CONCOURSE 25L, ideal pentru excursii scurte, în oraș sau la școală. Dispune de un compartiment principal spațios, un compartiment interior pentru laptop și de un număr mare de buzunare mici, perfecte pentru stocarea diferitelor lucruri mărunte. Pur și simplu un produs excelent, care nu ar trebui să-ți lipsească! Arată tuturor cărui brand ești fan, comandă acum acest rucsac original Dakine!Rucsac unisex Dakine CONCOURSE 25L, ideal pentru excursii scurte, în oraș sau la școală. Dispune de un compartiment principal spațios, un compartiment interior pentru laptop și de un număr mare de buzunare mici, perfecte pentru stocarea diferitelor lucruri mărunte. Pur și simplu un produs excelent, care nu ar trebui să-ți lipsească! Arată tuturor cărui brand ești fan, comandă acum acest rucsac original Dakine!
 • bretele de umăr capitonate
 • compartiment principal spațios cu buzunar interior pentru laptop
 • numeroase buzunare
 • material rezistent
 • utilizare universală
 • 25 lbretele de umăr capitonate
 • compartiment principal spațios cu buzunar interior pentru laptop
 • numeroase buzunare
 • material rezistent
 • utilizare universală
 • 25 l

Specificaţii

Numărul articolului 3311215205
Cod producător I0002047-CIRCUIT
Lățime 30 cm
Înălțime 51 cm
Adâncime 20 cm
Volum 25 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Dakine CONCOURSE 25L

Preţ: 254,99 Lei