Crossroad TRINITY 45

Rucsac turism (3313000244)

Descriere

Crossroad TRINITY 45

Rucsac ușor de turism Crossroad TRINITY 45 cu buzunar frontal cu fermoar, ideal pentru excursii de o zi. Confortul la purtare este asigurat de sistemul de ventilație de pe toată lungimea spatelui, care dispune de construcție metalică. Bretelele de umăr cu formă anatomică se adaptează formei corpului d-voastră. Centura de talie capitonată sporește confortul la purtare și dispune de buzunare practice. TRINITY 45 este dotat cu curea de piept, care se poate ajusta după necesitate. Curelele de ajustare din partea de jos sunt adecvate pentru prinderea cortului sau altui echipament turistic. Cu siguranță veți aprecia buzunarele laterale cu fermoar.

  • capac cu buzunar exterior și interior cu fermoar
  • buzunar frontal mare cu fermoar
  • buzunar practic tip plasă pe partea din față
  • curele ajustabile pe lateral cu cataramă
  • curele pentru bețele de trekking sau piolet
  • elemente reflectorizante
  • pelerină detașabilă
  • compatibil cu rezervor de apă

Specificaţii

Numărul articolului 3313000244
Cod producător TRINITY45-U9A
Lățime 30 cm
Înălțime 65 cm
Adâncime 20 cm
Volum 45 l
Greutate 1 kg
Greutatea admisă 16 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Crossroad TRINITY 45

Preţ: 217,99 Lei