Crossroad TRIA

Set de gătit (3551002983)

Descriere

Crossroad TRIA

Set de trei piese Crossroad TRIA fabricat din oțel inoxidabil, dotat cu clește de aluminiu pentru manipulare confortabilă. Set practic pentru gătit foarte potrivit pentru zilele de excursie. Cu siguranță vei aprecia rezistența și greutatea redusă. Setul conține 2 oale, tigaie și clește practic pentru manipulare.

  • clește practic și ușor pentru manipulare
  • se încălzesc rapid
  • rezistență foarte bună
  • setul se aduna compact

Specificaţii

Numărul articolului 3551002983
Cod producător TRIA-U9A
Material oțel inoxidabil
Volum oale: 1 300/800 ml, tigaie: 600 ml
Dimensiuni oale: 175x80 mm, 150x75 mm, tigaie: 165x35 mm
Greutate 570 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei(8%) 81,99 Lei

CrossroadFERN

109,99 Lei(18%) 89,99 Lei

CrossroadPICNIC BAG2

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

CrossroadELKINS

24,99 Lei

CrossroadTED

Produse alternative