Crossroad TRACER 42

Rucsac turism (3311214123)

Descriere

Crossroad TRACER 42

Rucsac turistic Crossroad TRACER 42 cu un singur compartiment, greutate redusă și închidere principală cu fermoar. Ideal pentru drumeții sau călătorii. Confortul la purtare este asigurat de sistemul ventilabil de spate, care dispune de construcție metalică. Bretelele cu formă anatomică se adaptează formei corpului d-voastră. Centura de talie capitonată sporește confortul la purtare și dispune de buzunare practice pe lateral. TRACER 42 este dotat cu curea de piept, care se poate ajusta după necesitate. Curelele de ajustare din partea de jos sunt adecvate pentru prinderea echipamentului turistic, de exemplu cortului.
  • capac cu buzunar exterior și interior cu fermoar
  • curele ajustabile pe lateral cu cataramă
  • curele pentru bețele de trekking sau piolet
  • elemente reflectorizante
  • pelerină detașabilă
  • compatibil cu rezervor de apă
  • buzunare laterale practice cu fermoar

Specificaţii

Cod producător TRACER42-U7A
Material 100% poliester
Lățime 30 cm
Înălțime 60 cm
Adâncime 20 cm
Volum 42 l
Greutate 1 kg
Greutatea admisă 16 kg

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
A******** ****u
19:36 3. 4. 2019
Evaluare:

Il am de peste un an si sunt foarte multumit. Am avut multi rucsaci din aceeasi categorie pana acum, 30-45L cu cadru si spate ventilat, acesta este de departe cel mai confortabil, cureaua de brau se aseaza foarte bine si nu iti oboseste spatele chiar daca mergi multe ore cu greutate mare (10-12kg), de aceeasi parere este si prietena mea care l-a mai folosit. Pentru capacitatea lui este foarte usor, comparabil cu un rucsac de 30L de la alti producatori mai cunoscuti. Fata de alti rucsaci, acesta se inchide cu snur insa deasupra are fermoar nu catarama, fermoarul este foarte comod de folosit atunci cand rucsacul este umplu corespunzator, insa de cele mai multe ori rucsacul nu este umplut corespunzator, incerc sa indes cat mai multe lucruri in el iar fermoarul este foarte greu de inchis, as fi preferat sa aiba catarama cum au majoritatea celorlalte modele. Pe exterior ii lipsesc elasticele sau curelele cu care s-ar putea prinde un cort, sac de dormit sau macar izopren, e greu sa pui ceva in exterior, numai in partea de jos are doua curele cam mici in care greu indesi un izopren. Per total sunt foarte multumit si il recomand, doar sa nu il umpleti prea mult si sa nu incercati sa carati obiecte agatate pe exteriorul lui.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

209,99 Lei(4%) 199,99 Lei

CrossroadGRIFFIN 35

204,99 Lei(29%) 144,99 Lei

CrossroadLIGHTECH22

214,99 Lei(15%) 181,99 Lei

CrossroadSPINETECH30 PRO

274,99 Lei(20%) de la 219,99 Lei

CrossroadFORCE 45