Crossroad NAVI

Lanternă micro (3531003413)

Produse alternative

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

ProfiliteHARD CREE

99,99 Lei(25%) 74,99 Lei

TRIMMC5

Descriere

Crossroad NAVI

Lanternă micro Crossroad NAVI. 1 LED și 1 mod de intensitate a luminii.
  • rezistență la ploaie și submersie pe termen scurt în apă
  • baterii incluse

Specificaţii

Numărul articolului 3531003413
Cod producător 3531003413
Baterie 2 x AA 1,5 V, Energizer
Bec 1W alb D CREE LED XPE
Flux de lumină 70 lumeni
Greutatea 70 g
Material aluminiu anodizat cu clemă din oțel

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
2
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
15:29 7. 6. 2015
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
Razvan
19:39 19. 9. 2016
Evaluare:

O lanterna extrem de utilia si foarte ieftina. Din pacate pe ambalaj nu sunt mentionate toate specificatiile. Functioneaza la 100% putere aprox 2-3 ore dupa care scade intensitatea direct la aprox 25 lumeni pt inca aprox 2 ore si ulterior scade intensitatea gradual (cam in 30 de min) la aprox 5 lumeni pt 4 zile. Lanterna continua sa functioneze dar lumina este inutilizabila. Am testat-o in Mtii Fagaras la aprox 10-15 grade cu bateriile originale pana cand a trecut din modul maxim de putere in urmatorul mod inferior. Restul testului a fost continuat la temperaturi de aprox 25 grade dupa o zi in care nu am mai folosit-o deloc. Lanterna are un singur mod: ON/OFF. (din pacate) Are 142 mm lungime si 25 mm diametru. Poate fi folosita si pt bicicleta.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.