Crossroad MADDY

Sandale de damă (2273019513)

Descriere

Crossroad MADDY

Sandalele de femei Crossroad MADDY sunt adecvate pentru purtare zilnică și drumeții lejere în timpul verii. Dispun de fixare cu 3 benzi velcro pentru o încălțare ușoară și o bună adaptare pe picior. Branțul este confecționat din microfleece, oferind astfel o purtare plăcută și confortabilă , inclusiv pe piciorul gol. Terminațiile benzilor velcro sunt întărite cu cauciuc pentru o manipulare mai bună la încălțare.

  • fixare cu 3 benzi velcro
  • branț din microfleece

Specificaţii

Cod producător MADDY-S19-3
Față material textil, năbuc poliuretan
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc
Tehnologie EVA

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

159,99 Lei(50%) 79,99 Lei

CrossroadMEMORA

184,99 Lei(51%) 89,99 Lei

LottoMAUDE

199,99 Lei(55%) 89,99 Lei

ALPINE PROLAUN

184,99 Lei(51%) 89,99 Lei

Numero UnoQUEEN L

184,99 Lei(40%) 109,99 Lei

Numero UnoKAYAK

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

Numero UnoVICKY L