Crossroad MACEO

Sandale de bărbați (MACEO-M8B)

Produse alternative

de la 94,99 Lei 209,99 Lei (54%)

Numero UnoVULCAN M

59,99 Lei 89,99 Lei (33%)

CrossroadMICKY II M

Descriere

Crossroad MACEO

Sandale de bărbați Crossroad MACEO, adecvate pentru purtare zilnică și drumeții solicitante, realizate în perioada verii. Dispun de sistem rapid de fixare care permite fixarea pantofului printr-o singură mișcare. Fixarea pe picior se realizează cu ajutorul fermoarul din zona călcâiului. Branțul de pe toată lungimea piciorului este conceput din spumă moale EVA. Vârful și călcâiul sunt consolidate. Designul futurist și stilul acestui model te va încânta.
  • model de timp liber
  • adecvate pentru purtare zilnică și drumeții solicitante, realizate în perioada verii
  • sistemul rapid de fixare permite o încălțare rapidă a încălțămintei, printr-o singură mișcare
  • fixare pe picior cu fermoar velcro, situat în zona călcâiului
  • branț pe toată lungimea piciorului, conceput din spumă moale EVA
  • vârf întărit

Specificaţii

Cod producător MACEO-M8B
Față PU nubuc
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc
Tehnologie EVA

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.