Crossroad MAALIK

Sandale copii (2274013436)

Descriere

Crossroad MAALIK

Sandale de timp liber pentru copii Crossroad MAALIK, adecvate pentru purtare în natură și în oraș pe parcursul verii. Dispun de 4 benzi velcro pentru o încălțare ușoară și tot odată o adaptare perfectă pe picior. Fața este realizată din piele pentru confort sporit la purtare, inclusiv pe piciorul gol.

  • fixare cu 4 benzi velcro
  • branț din piele

Specificaţii

Cod producător MAALIK-S19-1
Față năbuc poliuretan, textil
Talpă intermediară EVA
Talpă TPR (cauciuc termoplastic)
Greutate 188 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(57%) 54,99 Lei

CrossroadMEPER

144,99 Lei(62%) 54,99 Lei

CrossroadMIDER

129,99 Lei(46%) 69,99 Lei

LottoMATEO

129,99 Lei(46%) 69,99 Lei

LottoMARSHALL

144,99 Lei(51%) 69,99 Lei

LottoMUFF

164,99 Lei(36%) 104,99 Lei

NikeSUNRAY PROTECT 2 PS