Crossroad FLORY

Geacă softshell damă (1542018346)

Descriere

Crossroad FLORY

Geacă softshell de femei Crossroad FLORY, adecvată pentru toate activitățile outdoor, atât pentru plimbări în oraș, cât și pentru diferite activități din timpul liber, când materialul funcțional va oferi protecție în condiții cu vreme nefavorabilă.
  • material softshell confortabil
  • glugă fixă care se poate ajusta
  • două buzunare frontale cu fermoar
  • buzunar pe piept cu fermoar
  • partea de jos se poate ajusta
  • mâneci cu terminații reglabile
  • fermoarul principal dispune de protecție împotriva vântului și protecție la bărbie care previne iritarea

Specificaţii

Cod producător JFSF92-C
Material 100 % poliester
Căptușeală 100 % poliester
Membrană TPU
Coloană de apă 8000 mm
Respirabilitate 3000g/m²/24h
Tehnologie Softshell

Tehnologii utilizate

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.