Cressi OCEAN - KAPPA DRY

Set pentru scufundări - Cressi (4331004540)

Culoare: Galben
În stoc - Informații despre livrare

164,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
269,99 Lei   Economisiți: 105,00 Lei (38 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Cressi OCEAN - KAPPA DRY

Set pentru scufundări Cressi, care combină masca Ocean cu tubul snorkel Kappa Ultra Dry. Masca Cressi Ocean are un design atractiv și lentile extinse în jos penru vizibilitate sporită. Garnitura  fabricată din silicon 100% se potrivește perfect pe față, adecvată și pentru fețe mai mici de femei sau fețe mai mari de bărbați. Tubul snorkel Kappa Ultra Dry este foarte atractiv prin designul său, iar calitatea sa este superioară în categoria de echipamente profesionale pentru scufundări. Funcția Ultra Dry împiedică intrarea apei în căile respiratorii prin etanșarea orificiului de deschidere a tubului snorkel cu un mecanism de plutire care se închide atunci când vârful tubului ajunge în contact cu apa. Acest tub snorkel este recomandat și utilizatorilor care nu agreează scufundările la suprafață, din cauza riscului de a inspira apă. Un alt avantaj al tubului snorkel este acela că tubul rămâne etanșat și uscat chiar și după scufundare. Tubul snorkel are un muștiuc ce poate fi înlocuit, o supapă și o clapă la vârful tubului.
  • setul conține o mască și un tub snorkel

Specificaţii

Numărul articolului 4331004540
Cod producător DN291060
Material silicon

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
2
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Catalin Luput
10:40 9. 8. 2017
Evaluare:

Masca se fixeaza foarte bine chiar si pe o fata mai mica. Clapeta tubului de snorkel se inchide destul de bine cand se face scufundare.

Te-a ajutat evaluarea?
Ionut Zaharia
10:40 12. 4. 2019
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

489,99 Lei(11%) 434,99 Lei

Ocean ReefARIA

Cressi OCEAN - KAPPA DRY

Preţ: 164,99 Lei