Îți prezentăm branduri, pe care le creăm noi la Sportisimo. Branduri, în care proiectăm tot, ce noi înșine ne dorim de la un echipament sport. Branduri, cu care te pregătim de mișcare la prețuri excelente. Brandurile noastre.

Brandul Crossroad l-am creat să te echipeze pentru fiecare ieșire în natură. La fel ca și la trekking, cele mai importante sunt încălțămintele de calitate, dar doar acestea nu sunt suficiente. În ofertă avem și rucsaci de calitate, saci de dormit, bețe de trekking și alte accesorii pentru drumeții. Cu accent pe preț bun și manoperă precisă.

 

Brandul Lewro are pe conștiință calitatea și prețurile accesibile pentru îmbrăcăminte și accesorii pentru copii. Combină materialul funcțional cu designul, pe care copiii tăi le vor purta cu plăcere la sport, în natură sau la școală. Pune accent în special pe confort și siguranță, ca micuții tăi să se poată bucura cu plăcere de activitățile lor.

 

  

Îți place să mergi pe bicicletă? Atunci probabil cunoști brandul Arcore. La prețuri bune oferă pentru toată familia biciclete sau alte accesorii necesare pentru ciclism, începând de la camere sau scule până la încălțăminte, căști, pantaloni scurți sau mănuși.

 

Mai mult de 10 ani de experiență cu skateboard-uri, longboard-uri și modă livestyle, care se reflectă în design, calitate și prețuri mai mult decât accesibile. Asta este brandul Reaper.

 

Atenția brandului Zealot este concentrată în totalitate pe role și echipamente pentru patinaj pe role, cum ar fi protecții sau roți de schimb. Din oferta bogată de diferite tipuri de role cu design atractiv vei putea alege pentru toată familia, fără cheltuieli prea mari.

 

 

Brandul Fitforce este pentru toți cei care vor să-și mențină condiția fizică pe tot parcursul anului. Fie că faci exerciții cu antrenor, te antrenezi acasă, în ringul de box sau dai o tură pe aparatele de fitness, cu siguranță vei aprecia manopera de calitate care nu te va dezamăgi. Pe lângă îmbrăcămintea funcțională de fitness îți vei mai putea alege și diferite alte accesorii.