Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
5x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Craft

Craft X165 ENGINEERED II M

Încălțăminte alergare bărbați Cod: 118740
Vândut
Descriere
Reprezintă culmea confortului la alergarea pe asfalt și pe drumuri pavate. Astfel s-ar putea descrie încălțămintea pentru șosea pentru ...
Descriere

Craft X165 ENGINEERED II M

Reprezintă culmea confortului la alergarea pe asfalt și pe drumuri pavate. Astfel s-ar putea descrie încălțămintea pentru șosea pentru bărbați Craft X165 ENGINEERED, deja a doua ei generație. Baza încălțămintei este un strat masiv de spumă ARC confortabilă care absoarbe în mod fiabil șocurile, oferind în același timp un randament energetic ridicat pentru returnarea energiei. Nivelul de confort este astfel la un nivel foarte ridicat și nu te vei "scufunda" în pantof și astfel nu vei pierde energie prețioasă la fiecare pas. Fața este confecționată din plasă structurată pe mai multe straturi. Îmbracă piciorul ca o a doua piele și, datorită absenței oricărui element solid din cauciuc sau plastic, nu există riscul apariției de bășici sau să deranjeze în orice fel, chiar și în timpul unei alergări foarte lungi. Rezistența suficientă pentru alergare pe suprafețe pavate este asigurată de modificarea eficientă a densității țesăturii. Acest lucru face ca fața pantofilor X165 ENGINEERED II să fie confortabilă, moale și respirabilă acolo unde este posibil, și puternică și stabilă acolo unde este nevoie. Această combinație de lejeritate, respirabilitate și confort dă naștere partenerului ideal pentru alergătorii din toate categoriile de performanță care caută încălțăminte de încredere pentru rutina lor de jogging.

  • fața prinde bine piciorul și nu se comprimă datorită absenței elementelor din cauciuc sau plastic
  • structură ușoară
  • spumă ARC pentru amortizarea șocurilor

Specificaţii

Față
material tip plasă
Talpă intermediară
ARC
Talpă
cauciuc
Drop
9,5 mm
Suprafață
asfaltată
Nivel de amortizare
înalt
Bolta piciorului
normală
Rezistență la apă
nu
Pronație
neutrală
Greutate
309 g
Cod produs
118740
Codul furnizorului
1910461-999000
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 5
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Craft