Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Craft

Craft CTM ULTRA M

Încălțăminte alergare bărbați Cod: 118736
Vândut
Descriere
Un pantof care îi va mulțumi pe toți? Așa ai putea descrie adidasul de alergare pentru bărbați Craft CTM ULTRA. Talpa universală va fi ...
Descriere

Craft CTM ULTRA M

Un pantof care îi va mulțumi pe toți? Așa ai putea descrie adidasul de alergare pentru bărbați Craft CTM ULTRA. Talpa universală va fi confortabilă nu doar pe asfalt, ci și pe drumuri pavate și pe trasee urbane. Un strat consistent de amortizare asigură un confort mare pentru antrenamentele mai intense, în timp ce greutatea redusă și randamentul energetic superior al spumei FAST FORWARD vor da literalmente un impuls înainte și vor stimula performanța în timpul curselor pe șosea și al alergărilor ritmate. Partea superioară structurată, cu un singur strat, oferă o senzație de moliciune, dar, în maniera pantofilor de sport, îmbrățișează piciorul ferm acolo unde trebuie și îl ancorează perfect în interiorul pantofului. Acest lucru asigură că CTM ULTRA fa fi de un mare ajutor și în timpul intervalelor intense de pe pistă. Volum, ritm, sprint, șosea și drumuri asfaltate. Craft CTM ULTRA este un adidas incredibil de versatil pentru toți alergătorii care se antrenează cu seriozitate și au dorința de a se îmbunătăți continuu. Forma și geometria acestui model se bazează pe adidasul competițional CTM ULTRA CARBON. Materialele utilizate sunt, de asemenea, identice, astfel încât caracteristicile reale ale ambelor modele sunt foarte apropiate. Singurul lucru care lipsește aici este placa de carbon. De aceea dinamica și viteza de revenire nu ating un nivel atât de ridicat. Cu toate acestea, această absență este compensată prin diferența semnificativă de preț. Așadar, dacă nu cauți să-l cumperi pe cel mai bun dintre cei mai buni și ajunge un adidas ușor peste standard, cu un raport preț/performanță excelent, atunci CTM ULTRA este pantoful potrivit pentru tine.

  • model versatil pentru o combinație de trasee ușoare și teren dur
  • spumă FAST FORWARD cu returnare de energie
  • de asemenea, potrivit pentru antrenamentele pe intervale

Specificaţii

Față
material tip plasă
Talpă intermediară
FAST FORWARD
Talpă
cauciuc
Drop
11 mm
Suprafață
asfaltată
Utilizare
universală
Nivel de amortizare
mediu
Bolta piciorului
normală
Rezistență la apă
nu
Pronație
neutrală
Greutate
250 g
Cod produs
118736
Codul furnizorului
1910456-914410
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Craft