Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
7x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Craft

Craft ADV NORDIC SPEED 2

Încălțăminte de alergare femei Cod: 126507
Vândut
Descriere
Creatorii Craft au propus modelul universal de alergare Craft ADV NORDIC SPEED 2, care face față terenului accidentat și în același timp ...
Descriere

Craft ADV NORDIC SPEED 2

Creatorii Craft au propus modelul universal de alergare Craft ADV NORDIC SPEED 2, care face față terenului accidentat și în același timp poate fi utilizat și pe drumuri pavate. Stratul de amortizare este confortabil chiar și în timpul traseelor mai lungi pe asfalt. Nivelul de amortizare nu este extrem de ridicat, pentru a nu pierde din stabilitate în timpul alergării pe trasee accidentate în natură. Fața cu lățime medie este confecționată din material rezistent și confortabil și este completat de un material din cauciuc, care protejează piciorul și încălțămintea împotriva pietrelor, a rădăcinilor și a altor obstacole. Elementul cheie, care sporește confortul, stabilitatea și versatilitatea NORDIC SPEED este stabilizarea piciorului în interiorul încălțămintei cu ajutorul fibrelor de consolidare din kevlar. Aceste fibre conectează stratul de amortizare cu șireturile. Odată ce te-ai încălțat și ai prins șireturile, se formează o ”plasă” perfectă, care fixează piciorul în interiorul încălțămintei. Însă nu incomodează și se adaptează excelent la forma piciorului.

  • talpă cu caneluri fine, confecționată din cauciuc cu aderență ridicată
  • stabilitate excelentă a tălpii
  • model universal

Specificaţii

Față
material tip plasă, material sintetic
Talpă intermediară
combinație de materiale amortizante
Talpă
cauciuc
Suprafață
teren accidentat
Rezistență la apă
nu
Greutate
250 g
Cod produs
126507
Codul furnizorului
1912178-627811
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 7
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Craft