8 sugestii de cadou pentru ea

Avem câteva idei excelente pe care ne bucurăm să le împărtășim. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre și oferă-le celor dragi nenumărate experiențe pentru un stil de viață activ.

"În sfârșit, nu mai simt frigul."

La schi cu copii, plimbări romantice iarna, sau la vin fiert cu prietenii în târgul de Crăciun din Viena. Acestea sunt momente de care ea cu siguranță se va bucura. Ai grijă să nu îi fie frig.

 

Oferă-i o jachetă de snowboard colorată, cu membrană impermeabilă și centură pentru zăpadă. Alege-i o geacă cu puf pentru excursiile montane. Ori, împachetează-i o jachetă trendy, din micro-fibre, perfectă pentru plimbările de iarnă în orașele cu zăpadă.

 

Oriunde va merge se va simți confortabil.

 

Inspirație pentru Crăciun

"În sfârșit, am un loc pentru lucrurile importante."

Uneori vrea să meargă la sala de sport direct după job, alteori trebuie să ducă copii la grădiniță, și din când în când transportă lucruri despre care nu este sigură că le va folosi. Pentru o femeie este important să aibă geanta potrivită tot timpul.

 

Oferă-i un rucsac sport, special, cu roți pentru a-i ușura călătoriile, un rucsac elegant pentru oraș care se va potrivi oricărei ținute.

 

Vei vedea cum călătoriile și plimbările ei vor deveni pline de experiențe și energie.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Plimbările cu bicicleta sunt mai distractive acum."

Totul începe cu plimbări scurte prin oraș, continuă cu plimbări de zeci de kilometri și culminează cu plimbări prin peisajul montan. Ciclismul te captivează, iar cu un echipament potrivit, experiența va fi deplină.

 

Lucrurile importante, precum, telefonul mobil pentru a capta momentele memorabile, va avea un loc special în rucsacul atașat cadrului, sticla de apă va avea un loc special și la îndemână.

 

Cel mai important lucru este siguranța ei, oferă-i o cască de protecție, va arăta superb în ea.

 

Inspirație pentru Crăciun

"M-am îndrăgostit de alergare."

Fie că își face antrenamentul dimineața, înainte de job, ori că aleargă seara, la apusul soarelui, sau pe plajă când este în vacanță. Joggingul va crea o nouă experiență de fiecare dată, iar cu echipamentul potrivit, experiențele vor deveni captivante.

 

Oferă-i căști care nu cad niciodată, ori o brățară sport inteligentă pentru a vizualiza progresul și caloriile arse sau o pereche de șosete de compresie pentru a crește performanța.

 

Oferă-i o experiență de alergare mai plăcută.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Nu m-am simțit niciodată așa de bine."

Descoperi un set de exerciții interesante, stabilești un nou record, pierzi câteva kilograme. Se pare că și antrenamentul este o experiență, mai ales când ai cu tine echipamentul potrivit.

 

Așează pentru ea sub pomul de Crăciun un sistem tip suspensie, set - TRX cu care își poate antrena întregul corp, un set de gantere Kettlebell și nu uita de salteaua de fitness, așa se va putea antrena oriunde.

 

Oferă-i un cadou care o va ajuta să se mențină în formă!

 

Inspirație pentru Crăciun

"Nu credeam ca această brățară sport poate fi atât de utilă."

La finalul zilei când va vedea cei 10.000 de pași parcurși, se va motiva să realizeze și mai mult. Iar sutele de calorii arse vor fi răsplata pe care o va vizualiza foarte ușor. Oferă-i acest antrenor personal de mână!

 

Un ceas sport conectat la telefon prin care îți poți stabili planul de antrenament este tot ce ai nevoie pentru a îți atinge obiectivul oriunde și oricând

 

Oferă-i tehnologiei o șansă în sport și ei un antrenor personal digital.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Niciodată nu am crezut că pot arăta atât de bine purtând căciulă."

Peisajele montane, reflexia soarelui în albul zăpezii sau plimbări prin orașele romantice pe timp de iarnă. Sezonul rece vine și cu o mulțime de experiențe vizuale deosebite. Iar cu accesoriile de iarnă potrivite se va bucura pe deplin de ele.

 

Oferă-i o căciulă elegant tricotată, o eșarfă în culorile potrivite sau o pereche de mănuși călduroase și trendy.

 

Cu acest cadou vă puteți bucura pe deplin de bucuriile iernii.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Mă pot plimba prin zăpadă cât de mult îmi doresc."

Cui nu-i plac distracțiile de iarnă, snowboard, schi? Cine nu construiește cu nostalgie un om de zăpadă împreună cu copii? Dar de toate acestea se poate bucura numai cu hainele potrivite.

 

Lenjeria de corp de la Merino, din lână, îndepărtează transpirația și previne mirosurile neplăcute. În plus, păstrează temperatura corpului, de aceea este o alegere perfectă pentru activitățile de iarnă.

 

Oferă-i un cadou potrivit pentru o iarnă mai confortabilă!

 

Inspirație pentru Crăciun