9 sugestii de cadouri pentru copii

Avem câteva idei excelente pe care ne bucurăm să le împărtășim. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre și oferă-le celor dragi nenumărate experiențe pentru un stil de viață activ.

"Toți colegii m-au întrebat de unde mi-am luat acest ghiozdan."

Prima zi de școală după vacanța de sărbători, este una cu adevărat specială pentru fiecare copil. Cu noul ghiozdan va atrage atenția colegilor.

 

Iar pentru cei mici nimic nu este mai plăcut decât să câștige admirația colegilor de la școală. Îi poți oferi aceste momente oferindu-i ghiozdanul potrivit, suficient de spațios pentru cărți, bine compartimentat, cu un loc special pentru micul dejun, dar și cu un aspect cool.

 

Un cadou numai bun de pus sub brad!

 

Inspirație pentru Crăciun

"Oh, de-abia aștept să termin orele astăzi, vreau să ma distrez pe afară."

Un skateboard și cei mai buni prieteni este suficient pentru el, deja poate spune că are parte de momente speciale. Cu un skateboard cool va fi și mai motivat să fie cel mai bun.

 

Oferă-i bucuria de a-și găsi skateboard-ul mult dorit sub bradul de Crăciun anul acesta.

 

Inspirație pentru Crăciun

"I-am văzut ieri la televizor."

Mickey Mouse! Sau poate Flash McQueen? Nuu, știm cu toții deja, este Elsa, prințesa regatului de gheță! Copii își adoră erorii din desenele animate preferate.

 

O bucurie și mai mare este atunci când aceste personaje de basm sunt întotdeauna cu ei. Dacă pe mănușa cu care schiază este desenată Elsa, sau dacă pe suportul de stilou regăsesc un alt personaj preferat, totul va fi mult mai interesant pentru ei.

 

Oferă-i copilului tău cadoul de basm. Fericirea din ochii lui îți va ilumina întreaga casă.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Mamii, hai să mai stăm măcar puțin!"

Chiar dacă este timpul pentru cină deja, cei mici sunt de nedesprins de sania lor și de dealurile acoperite cu zăpadă.

 

Fețe roșii și buze purpurii. După-amiaza petrecută pe o pantă de zăpadă este o experiență atât de mare încât ei pur și simplu nu simt frigul.

 

Oferă-i celui mic o sanie cu care să se bucure de magia ierni și a copilăriei

 

Inspirație pentru Crăciun

"Te rog, doar 5 minute."

Defapt, trebuia să fie de ceva timp acasă. Dar meciul nu era decis și el voia să învingă apărarea și să înscrie. Aceste momente au o mare însemnătate pentru el.

 

Dar asta nu ar trebui să te deranjeze, pentru că prin astfel de jocuri, copiii tăi descoperă dragostea pentru sport. Iar acest lucru poate fi mai important decât mersul la somn la o oră fixă.

 

Încurajează-l să aleagă activitățile sportive, cadoul perfect de Crăciun poate fi un echipament de fotbal sau baschet.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Ai văzut asta? Eram ca Messi."

Copii își iubesc idolii din sport. Îi motivează să încerce noi trucuri și să-și îmbunătățească propriul stil.

 

Încurajează-ți copilul să devină un campion. Fie că este vorba de Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, ori portarul Gianluigi Buffon, idolul lor prezent pe echipamentul de fotbal le va da mai multă încredere pe teren.

 

Oferă-i un tricoul de fotbal sau o pereche de mănuși de portar și băiatul tău se va simți ca într-un meci de prima ligă.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Pot să dorm în cort și acasă? Te rog, îl putem amplasa în grădină."

Entuziasmul nu va apărea decât după prima noapte în aer liber, când înainte de somn vor putea asculta concertul greierilor și se vor putea bucura de priveliștea cerului luminat de stele.

 

Noaptea în cort sau chiar în sacul de dormit va fi o aventură pe care copii vor dori să o repete cât mai des posibil. Iar dacă combinați asta cu o excursie la pescuit, atât cei mici cât și tatăl vor fi în al nouălea cer.

 

Crăciunul este momentul perfect pentru a le oferii un cadou de suflet, oferă-le celor mici bucuria de a avea căsuța lor în natură. Un cort sau un sac de dormit este alegerea perfectă.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Nu mai am răbdare până la următorul antrenament."

Este acel moment special când povestesc la școală ce performanțe au atins la antrenamentul de ieri. Sau cum echipa adversară a fost eliminată în turneul din weekend.

 

Cu o crosă de floorball de calitate superioară nu vor fi captați doar de meciuri ci și de antrenamente. Fiecare acțiune, fiecare avânt, și fiecare lovitură vor fi sub control deplin. Iar după vor merge acasă cu sentimentul că au fost mai buni decât cu o zi înainte.

 

Oferă-le această experiența deosebită cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

 

Inspirație pentru Crăciun

"Pot să trec pe aici fără să frânez brusc?"

Cele mai bune experiențe pe bicicletă sau pe role sunt atunci când ei încearcă mai multe mișcări. Când își depășesc limitele dar în același timp sunt în siguranță.

 

Cu casca de protecție potrivită, nu trebuie să vă îngrijorați de căderile minore. Acestea sunt frecvente în activitățile copilăriei, dar cu o cască potrivită nu vor reprezenta o problemă.

 

Oferă-i copilului tău încrederea de a încerca mai mult!

 

Inspirație pentru Crăciun