Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
31x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui RUNE

Papuci de damă Cod: 2277025844
Vândut

Vândut

17,99 Lei
Nu este disponibil în eshop
Descriere
Papucii pentru femei Coqui RUNE cu design modern colorat sunt perfecți pentru purtare la plajă, la piscină, la saună, wellness sau ca ...
Descriere

Coqui RUNE

Papucii pentru femei Coqui RUNE cu design modern colorat sunt perfecți pentru purtare la plajă, la piscină, la saună, wellness sau ca încălțăminte de schimb. Materialul atibacterian certificat CoquiFlex îndeplinește cerințele de testare și certificare și este rezistent la mirosuri neplăcute. Pe talpă dispun de textură respirabilă care masează talpa piciorului pe întreaga durată de purtare. Sunt modelați ergonomic și adecvați în apă. Nu se decolorează, iar talpa acestora nu lasă urme. Amortizează foarte bine șocurile și protejează articulațiile și coloana vertebrală. Sunt confecționați dintr-o singură bucată de material foarte longeviv. Încălțăminte certificată, antiderapantă, stabilă pe orice suprafață de teren, umedă sau uscată. Materialul este rezistent, durabil în timp, flexibil și nu se fisurează. Branțul confortabil permite o utilizare versatilă și confortabilă, de exemplu la servici unde ești nevoită să stai în picioare câteva ore sau în timpul liber. Confortul la purtare este garantat. Modul de întreținere a acestora este foarte simplu - se spală cu apă și săpun.

  • model certificat
  • tratament antibacterian
  • material confortabil CoquiFlex
  • material foarte ușor, moale și totodată rezistent
  • întreținere ușoară
  • adecvați și pentru uz în apă
  • nu lasă urme pe podea
  • greutatea indicată este pentru mărimea 39 UE

Specificaţii

Față
CoquiFlex
Talpă
CoquiFlex
Greutate
360 g
Tehnologie
COQUIFLEX
Cod produs
2277025844
Codul furnizorului
5072-100-3800
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 31
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui