Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui RUNE

Șlapi de damă Cod: 2277025618
Vândut
Descriere
Șlapi de femei Coqui RUNE, cu design în culori moderne. Materialul atibacterian certificat CoquiFlex îndeplinește condițiile testelor și ...
Descriere

Coqui RUNE

Șlapi de femei Coqui RUNE, cu design în culori moderne. Materialul atibacterian certificat CoquiFlex îndeplinește condițiile testelor și aprobaților și este rezistent la mirosurile neplăcute. Talpă cu textură foarte respirabilă care masează picioarele pe întreaga durată de purtare. Încălțăminte ergonomică, adecvată în apă. Culorile sunt stabile și nu lasă urme pe podea. Acești șlapi amortizează foarte bine șocurile și protejează articulațiile și coloana vertebrală. Confecționați dintr-o bucată de material, rezistenți în timp. Încălțăminte certificată, foarte rezistentă la alunecare, indiferent de condiții meteo. Papuci adecvați pe plajă, în apă, bazin, saună, wellness sau pur și simplu pentru relaxare. Talpa este stabilă, foarte confortabilă și dispune de greutate redusă. Materialul este rezistent, durabil în timp, flexibil și nu crapă. Branțul confortabil permite o utilizare versatilă și confortabilă, de exemplu la servici unde sunteți nevoită să stați în picioare câteva ore sau în timpul liber. Confortul la purtare este garantat. Întreținere ușoară - spălare simplă cu apă și săpun.
  • model certificat
  • tratament antibacterian
  • material confortabil CoquiFlex
  • material foarte ușor, moale dar tot odată rezistent

Specificaţii

Față
CoquiFlex
Talpă
CoquiFlex
Greutate
360 g
Cod produs
2277025618
Codul furnizorului
5072NEWROUGE
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Conversia mărimilor
Conversia mărimilor
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui