Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
265x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui RAINY

Cizme copii Cod: 2246001015
Vândut
Descriere
Cizme moderne pentru copii Coqui RAINY, decorate cu inscripție Coqui. Sunt perfecte pentru purtare în vreme ploioasă, în oraș, natură, ...
Descriere

Coqui RAINY

Cizme moderne pentru copii Coqui RAINY, decorate cu inscripție Coqui. Sunt perfecte pentru purtare în vreme ploioasă, în oraș, natură, pădure sau pe terenul de joc. Asigură piciorului climatul uscat pe toată durata de purtare. Copiii le pot purta de exemplu în tabără. Model original, produs din amestec de cauciuc flexibil, durabil și rezistent la uzură. Talpa nu lasă urme, nu alunecă, este profilată și facilitează mersul pe suprafață umedă și alunecoasă. Sunt căptușite cu bumbac foarte plăcut și lejer. Au greutatea foarte redusă, sunt confortabile și nu provoacă bătături. Talpa amortizează șocurile și protejează ligamentele și articulațiile din partea lombară a spatelui în timpul activităților de joacă preferate ale copilului. Modul de întreținere este foarte simplu - se spală cu apă și săpun. Materialul CoquiFlex nu prezintă urme de metale grele, este de înaltă calitate, rezistent la uzură, antibacterian, nu dăunează sănătății și este obținut prin presarea materialului sau blowing - aceasta fiind o metodă nouă de procesare. Este mult mai ușor, mai moale, mai flexibil și se adaptează excelent piciorului. Respectă standardele internaționale și îndeplinește condițiile de testare și certificare.

  • căptușeală din bumbac confortabil
  • întreținere ușoară
  • talpă care nu lasă urme, nu alunecă și este profilată
  • aplicație cu broscuța Coqui
  • material revoluționar CoquiFlex
  • material antibacterian, care nu dăunează sănătății
  • greutatea indicată este pentru mărimea 29 UE

Specificaţii

Față
Fine PVC
Talpă
Fine PVC
Greutate
500 g
Tehnologie
COQUIFLEX
Cod produs
2246001015
Codul furnizorului
8506-100-4441
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 265
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui