Coqui PRINTED

Șlapi copii (2278008478)

Descriere

Coqui PRINTED

Șlapi pentru copii Coqui LONG PRINTED cu branț ergonomic și confortabil, care ajută împotriva obosirii mușchilor. Șlapii pentru copii cu design modern sunt o noutate a colecției Coqui. Nu ezita să îi testezi. Forma ingenioasă a tălpii copiază terenul. Nu lasă urme pe podea și se caracterizează prin stabilitate. Poți alege dintr-o gamă largă de modele și culori. Sunt potriviți pemtri o mulțime de ocazii: vara la apă, la wellness și în timpul anului ca galoși. Materialul antibacterian CoquiAir îți îngrijește picioarele și diminuează transpirația. Impresionează prin ușurința materialului, iar întreținerea este foarte simplă. Este suficient să îi speli cu apă. Model original, ușor precum o pană. Oferă confort picioarelor pe întreaga durată a purtării. Picioarele tale vor fi ca în puf, cu posibilitatea de a respira de dimineață până seara. Pantofii Coqui Long pentru copii sunt o noutate excelentă. Designul superior este modern.

  • material antibacterian CoquiAir
  • branț ergonomic și confortabil
  • design unic și model modern
  • nu colorează, nu alunecă și sunt ușori
  • greutatea specificată este pentru marimea 30 / 31 EU

Specificaţii

Cod producător 6375NAVY
Suprafața CoquiAir
Talpă exterioară CoquiAir
Greutate 200 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

64,99 Lei(23%) 49,99 Lei

CoquiFROGGY

64,99 Lei(23%) 49,99 Lei

CoquiPRINTED

64,99 Lei(30%) 44,99 Lei

CoquiFROG

54,99 Lei(43%) 30,99 Lei

CoquiLITTLE FROG

64,99 Lei(23%) 49,99 Lei

CoquiFROGGY

64,99 Lei(30%) 44,99 Lei

CoquiBIG FROG PRINTED